Přírodní prostředky pro vrásky pod očima


Kůže kolem očí je velmi tenká, křehká, sklon k vysychání, protože z toho oko tak rychle vrásky. Jako žena vyřešit problém vrásek kolem očí - pojďme zjistit, co přírodní produkty pro péči o pleť může opravdu pomoci zbavit vrásek kolem očí, nebo alespoň aby ​​se vrásky kolem očí prakticky neviditelné.

Přírodní prostředky, které aktivně vlhčené okolí očí a pomůže odstranit vrásky - Aloe a éterické oleje. Například, aloe vera - pozoruhodný přírodní hydratační prostředek, účinně odstraňuje suchou kůži v problémových oblastech - okolo a pod očima. Pravidelně namažte aloe šťáva suchá místa kůže před spaním, jak se zbavit vrásek. To je dost, aby narušit čerstvý list a vytlačit trochu šťávy přímo na kůži (ale ne na oko). Pokud aloe vera se nezvyšuje u vás doma, můžete si koupit v lékárně nebo v téže šťávy, nebo speciální gel, který obsahuje asi 98% z léčivých rostlin šťávy, a použít je v boji proti vráskám v oblastech oku.

V boji proti vráskám kolem očí je dobře olivový olej. Lze jej aplikovat na oční víčka jako obklad, následuje lehkou masáž se doporučuje na základě věku a oblast pod očima.
link
Můžete ji použít k přípravě několik verzí masky. Například, maska ​​50 ml a 10 ml oleje vitaminu E. Tato směs se aplikuje na světlo pat vrásčitými oblastech a na 5 minut, pak se blotována zbytky ubrousek. Tato maska ​​je vhodná pro každodenní používání, je žádoucí, aby se v noci.

Zabránit vrásek v oblasti očí na pomoc zamaskovat olivového oleje a pár kapek citrónové šťávy. Maska se aplikuje na kůži kolem očí místo lehce, ale po 10 minutách odstranit látku.





 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates