Jak zabránit pytle pod očima


Váčky pod očima jsou důsledkem stárnutí kůže, ale jejich přítomnost může být také způsobena nedostatkem spánku, alergie a návyky, které podporují zadržování vody.

Rychlé způsoby, jak problém vyřešit

Pijte hodně vody

Vzhled kruhů pod očima může být způsobeno tím, zadržování vody v těle v důsledku vysoké koncentrace soli v této oblasti. Takže můžete probudit s vaky pod očima, pokud jste jedli slanou večeři nebo, například, pokud se v noci pláče.

Snažte se pít více v průběhu dne čisté vody, ale ne pít hodně tekutin před spaním, jinak se v těle hromadí, zatímco spíte. Navíc, vyhnout se jíst slaných potravin v odpoledních hodinách, a drž se dál od nápojů, které mohou vést k dehydrataci - káva a alkohol.


Špatný způsob života, využití levných a nekvalitních kosmetiky, a dokonce i předčasně a nesprávné odstranění kosmetiky - poměrně běžnou příčinou váčků pod očima mládí. Samozřejmě, že krásné make-up může zlepšit váš vzhled, dá vám důvěru, aby oči výraznější, a dokonce i skrýt některé nedostatky vzhled. Nicméně, časté používání i těch nejdražších a vysoce kvalitní kosmetiky má negativní účinek na kůži. Zejména něžná a jemná pokožka kolem očí a očních víček jsou vystaveny nadace, řasenku a stín.

V noci, musíte být jisti, že smýt make-up pomocí pleťové krémy a pleťové vody. Při výběru posilující musí používat kosmetika na bázi přírodních surovin. Aby se zabránilo stárnutí kůže kolem očí, a tvorbě sáčků musí být dvakrát denně, dát na zvláštní oblasti hydratační oka. Na kůže na víčkách prakticky žádné mazové a potní žlázy, takže hydratační kůži, budete mít svou elasticitu a mladistvý vzhled.


 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates