Jak se opravdu zbavit strií


Strie jsou tvořeny, když pokožka ztrácí pružnost, tenčí a přestávky. V přestávkách viditelné cév - což je důvod, proč čerstvé fáborky nachově fialová. O šest měsíců později, jsou úzké a bledé na přelomu objeví husté pojivové tkáně - jizvy. Proto myšlenka je odstranit pomocí kosmetiky, je absurdní: my nepřijdou na mysl koupit krém jizvy. Nicméně, na rozdíl od bitevních šrámů, strečink předvídatelné. Zde jsou jejich hlavní důvody:

- Genetika: 90% žen zdědí od svých matek prodlužování;

- Speed ​​Dial, nebo úbytek hmotnosti;

- Hormonální změny, například během těhotenství nebo adolescenci;

- Endokrinní poruchy, jako je například Cushingova syndromu;

- Dlouhodobé užívání glyukortikosteroidov, jako je hydrokortizon nebo prednizolonem.

Hormonální rozšíření jsou snadno rozpoznatelné: jsou uspořádány horizontálně, je velmi široká a dlouhá, zobrazí se na nohy, záda a dokonce i tvář. Zbavte se strií bude jen endokrinolog. Ale konvenční strie mohou být odstraněny téměř úplně, ale bude jen hardware těžké dělostřelectvo.

Odstraňte strie: Laserové kůže resurfacing

Kosmetika nanáší na kůži stimulující krém s obsahem vitamínu C, a pak se laserový paprsek spaluje oblast kůže, s strií, 2-3 měsíců, v tomto místě roste nový hladkou kůži. Zákrok se provádí v místním znecitlivění, a velké plochy, jako je například břicho, zacházeno v celkové anestezii.

Výhody: Jedním z nejúčinnějších ošetření proti chronické strií.

Nevýhody: dlouhá a poměrně bolestivým obdobím oživení: otok a zarudnutí po dobu až dvou týdnů. Po laserový resurfacing dva až tři měsíce nemůže se opalovat: i malá UV opustit tmavé skvrny nebo naopak, hypopigmented (bílá) oblastí. Kromě toho, v období tří měsíců před postupu je třeba zrušit některé léky, především hormonální antikoncepci.







 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates