Zbavte se nežádoucích vousů


Proč mám vlasy na tváři?

  Tato otázka se ptá sám sebe každý druhý vítěz tohoto problému: "Proč mě je to jen mě?". Ne, podle oficiálních statistik, vousy je téměř 30% žen. Nejčastěji je důvod spočívá v genetickém kódu, například, může si patří k určité národnosti, kde je vegetace na tělo - běžným jevem. Další velmi důležitou roli hrají hormony. Tyto malé látka zodpovědný za všechno, co se děje v našem těle: trávení, spánek, krásu pokožky a růst vlasů. Pokud z nějakého důvodu došlo k hormonální porucha (menopauza, těhotenství), pak okamžitě reagovat mazové žlázy, trávicí systém, vlasy a nehty.
  Třetím důvodem pro růst ochlupení - je špatný způsob života. Tolikrát vědci tvrdili, že kouření a alkoholu negativně ovlivňuje endokrinní systém. Proto, aby se mírně snížit rozsah problému, můžeme Vám poradíme co nejdříve zbavit se svých zlozvyků.

Profesionální možnosti

  Tento osvědčený a platné způsoby, jak se zbavit vousy. Nyní existuje mnoho různých metod hardwarového kosmetologie, který umožňuje nejen vyčistit pleť akné a vrásek, ale také zbytečné chloupky. Nejpopulárnější jsou:
- Laserová epilace;
- Vosk nebo shugaring;
- Fotoepilace (pro blondýnky).

  Laserová epilace je příznivější pro světlou pletí dívky. Laser je není schopen pracovat na lehké a šedých vlasů, pokud jde o to hraje důležitou roli melaninu v kůži. Fotoaparát pracuje na stejném systému jako laserového systému: připravené plochy začíná mít dopad na foto-paprsek, který ohřívá žárovky ani paprsek a jsou zničeny.

  Cukřením a vosku v tomto případě je účinnější. Pracují rychle a efektivně, bez ohledu na to, jakou barvu na vlasy a kůži, kromě toho, účinek je patrný okamžitě. Cukrová postup odstraňování chloupků je bolestivé, ale ne tolik jako elektrolýzy nebo vosk ošetření. Opakované setkání bude také muset 3-4 krát týdně, ale řada z nich bude schopen identifikovat pouze profesionální (nejméně 4, aby se zbavili "zvýšenou chlupatosti" alespoň jeden rok).
Často se používá voskové pásky v anténami. To je dost, aby je brousit ve vašich rukou, zatáhněte kůži a držet pásu vosk na malé ploše pokožky. Je velmi důležité, aby se k papíru proti růstu vlasů, v opačném případě bude mít účinek, které se použijí několikrát prostředky.

  Můžete použít krém pro odstranění chloupků, je doporučeno použít finanční prostředky pro oblasti obličeje.
Přenosný mini epilátor lze použít i s malými chloupky.
 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates